Stress - forstå, håndter og forebyg stress privat og på arbejdspladsen

nyhedsbrev

og gratis materiale

Persondatapolitik
  

Bjarne Toftegård - Blog

Bjarne Toftegård som stresscoach - stresscoaching

Bjarne Toftegård

Bjarne Toftegård kan hjælpe dig ud af en stress og til at forebygge fremdig stress. Han er en af Danmarks mest erfarne stresscoaches.

 

Bjarne er forfatter til bøgerne "Praktisk stresscoaching", "Lev i nuet" og "Stress eller ikke stress", underviser i stresscoaching, foruden at han selv giver stresscoaching.

 

Bjarne kender selv til alvorlig stress. Han fik i år 2000 et alvorligt stresssammenbrud medens han arbejde som projektchef på byggeriet af Øresundsbroen, samtidig med at han var alenefar til sine to døtre på dengang fire og ti år. Da han kom ovenpå igen begyndte han at holde foredrag om stress og senere at give stresscoaching og at undervise i stresscoaching. Han er certificeret life- og businesscoach og har Deltidsuddannelse i Psykologi fra Københavns Universitet.

"Medio marts 09 blev jeg sygemeldt med svære stresssymptomer. Jeg søgte en anerkendt psykolog, men jeg oplevede ikke, at psyklogen fangede hvor slemt jeg havde det.

En god kollega anbefalede Bjarne Toftegård. Ved første samtale startede min langsomme tilbagevenden til livet. Bjarne Toftegård guided mig skridt for skridt, således at jeg ved syvende samtale igen er tilbage i min stilling. På fuld tid og med overskud. Hele processen varede ca 2½ måned.

Bjarne Toftegård anvender enkle, men meget effektfulde midler. Hans venlige og anerkendede tilgang virker trydhedsskabende og tillidsvækkende. Gennem processen har jeg modtaget effektfulde redskaber som jeg anvender i min hverdag.

Nu anbefaler jeg de bøger Bjarne Toftegård har udgivet. Jeg anbefaler hans hjemmeside og sidst men ikke mindst anbefaler jeg hans professionelle coaching."

- Annette Block Petersen

Få mere information om Stresscoaching med Bjarne Toftegård

Du får mere information om stresscoaching med Bjarne Toftegård ved at udfylde skemaet nedenfor og trykke på [send]

 

Kontakt til Bjarne Toftegård:

Telefon: 20 70 80 50

e-mail: bt@forebygstress.dk

StressTelefonenStress-
Tele-
fonen >

 

Ring til os og få en gratis snak om stress.

 

Næste gang er  

Se flere tider >

   
   
   
   

”Jeg var inde i en af mine normale stressede perioder, hvor jeg mistede fokus og overblik i endnu højere grad end normalt. Jeg havde mere ’ondt i maven’ end tidligere. Jeg søgte på nettet og fandt 'Forebyg stress'. Jeg blev hjulpet igennem en svær periode. Forløbet har været meget indlevende og engageret, og jeg har lært, hvordan jeg skal håndtere lignende situationer, næste gang det sker. - Bjarne Toftegård får 5 stjerner af mig…!”

-Virksomhedsleder, Midtjylland

Kontakt >

Artikler >

Litteratur >

Stress test >

Referencer >

Presse >

 

Login >

KONTAKT OS

Vi er her for at hjælpe jer/dig, lige som vi har hjulpet mange andre.

Du er altid velkommen til at kontakte os på vores Kontaktformular, e-mail: info@forebygstress.dk eller på telefon: 20 70 80 50.

 

Se mere om virksomheden Forebyg Stress ApS

 

Forebyg Stress ApS

Hammerensgade 1, 2.sal

1267 København K

 

Tel: 20708050

E-mail: info@forebygstress.dk

CVR nr. 29625611

 

© Forebyg Stress ApS

Se også:

 

Kontakt >

Om Forebyg Stress >

Om Bjarne Toftegård >

Stresstesten>

Litteratur >

For pressen >

Login >

 

Forebyg Stress ApS

Hammerensgade 1, 2.sal

1267 København K

 

Tel: 20708050

info@forebygstress.dk

 

CVR nr. 29625611