Ros ændrer arbejdsmiljø

Dårlig stemning og masser af brok. Det var hverdagen på Baunebjergskolen i Humlebæk. Men nu har skoleleder Gitte Graatang gjort den dårlige stemning til jaget vildt: På skolens møder sender hun sig selv og sine medarbejdere syv minutter i den syvende himmel.

Det ER muligt at skabe et (endnu) bedre arbejdsmiljø. Ros og anerkendelse er et vigtigt redskab til dette. Videncenter for Arbejdsmiljø, Arbejdsmiljørådet og DR har sammen lavet en lille video om dette. Se mere på: http://www.godtarbejde.dk/ros_og_anerkendelse/Ude_i_virkeligheden.aspx

Hvis du kender til ,hvordan ros, eller mangel på samme, har betydning for arbejdsmiløjet, så læg gerne en kommentar nedenfor.

Med venlig hilsen
Bjarne Toftegård

2 comments on “Ros ændrer arbejdsmiljø

  1. Jeg er helt enig med at ros skaber en god arbejdsplads. Det vigtigste for mig er at den kommunikation der foregår bygger på gensidig respekt og tillid. Derudover er den gode arbejdsplads for mig kendetegnet ved at der også kan være konflikter uden at det skaber et dårligt arbejdsmiljø. Det er vigtigt at vi også kan rumme uenighed både med chefen og kollegerne.

Submit comment

Allowed HTML tags: <a href="http://google.com">google</a> <strong>bold</strong> <em>emphasized</em> <code>code</code> <blockquote>
quote
</blockquote>