3 comments on “Hvad er dine stresssymptomer? – Video

 1. hmm, men jeg har altid været fraværende og glemmer ting. Har haft søvn problemer siden barn. Har aldrig været specielt social, samvær med folk dræner mig. Har altid haft problemer med at styre mit temperament (det er dog blevet meget bedre med alderen). Hele min krop gør ondt og jeg ved ikke hvorfor, men sådan har det været de sidste 15-20 år. Kan slet ikke starte dagen uden mindst 1 kop kaffe, men det er fordi jeg konstant er træt.(ikke at jeg bliver vågen af det, men mere fokuseret) Tankemylder har jeg altid haft, der er konstant en ‘six-lane highway i myldretid’ i mit hoved. Har altid haft problemer med at fokusere, motivation og overskud. (det overskud jeg har, bliver brændt af på mit arbejde) Har meget sandsynligt en udiagnosticeret ADHD, men det har jeg aldrig kunne tage mig sammen til at få tjekket, så hvordan ved man om det er stress symptomer eller blot sådan man er skruet sammen? Føler mig ikke stresset? men føler sådan set ikke meget af noget som helst 😀 Din stress test sagde 166, men de symptomer jeg sagde ja til er ikke noget der er opstået, de har altid været der, så det gælder nok ikke helt.

  • Hej Celine.
   Tak at du deler, hvordan du har det. Man skal altid sammenlige med, hvordan man ellers har det. Hvis du altid har haft det på en måde, så er det ikke stress, men bare sådan du har det. Stress vil altid komme og forsvinde afhængigt at de belastninger, man oplever. Belastningerne kan dog både være noget udfra og ens egne tanker. Men fokus skal være på årsagerne og ikke symptomerne. Symptomer er altid et resultat af en årsag, som man altså skal se, om man kan gøre noget ved.
   Mvh Bjarne Toftegård

  • Hej Celine.

   Jeg tror du har ret i at dine symptomer ikke nødvendigvis skyldes stress og at du, som du selv skriver, ikke kan bruge teten uden at have andre overvejelser ind over. Nogle af testens symptomerne kan helt skyldes andre årsager eller diagnoser. Og som du selv nævner kan et eksempel være ADHD.

   Personlig har jeg i løbet af mit liv haft perioder med tankemylder, søvnbesvær og ubehag og uden, at det har skyldtes stress. Til gengæld har jeg oplevet at symptomerne har kunne gøre min vej til at blive syg af stress kortere, og derfor har jeg haft brug for at drage ekstra omsorg for mig selv i disse perioder, for at kunne opretholde et tåleligt energiniveau. Så du er ikke alene om den oplevelse 🙂

   Dbh. Thomas

Submit comment

Allowed HTML tags: <a href="http://google.com">google</a> <strong>bold</strong> <em>emphasized</em> <code>code</code> <blockquote>
quote
</blockquote>