1 comment on “Hvad er stress? – Video

  1. Hej Bjarne, jeg er sværet ved at acceptere mig at jeg er syg, når jeg er vant til at gå på arbejdet hver dag og mine benene og ærme fejler ikke noget. Tiden flyver væk fra mig og min dagen når ikke noget rigtig. Jeg føler mig en ubrugelig person, dur ikke til noget, ensom, kan ikke klar sig ude i verden, isolerer, trist og kan ikke lide mig selv længere. Det er spildt tid at leve sådan situration, når jeg ikke ved rigtig, hvad jeg skal. Min tanker kører rundt på arbejdet, familie og mig selv. Det flest tanker har jeg kun de negativer.
    Jeg fårmere ro i weekend, fordi der bliver jeg ikke ringer op fra FOA, kommune og jobcentre.

Submit comment

Allowed HTML tags: <a href="http://google.com">google</a> <strong>bold</strong> <em>emphasized</em> <code>code</code> <blockquote>
quote
</blockquote>