Om

Blog af Bjarne Toftegård

5 comments on “Om

 1. Hej.

  Jeg oplever ind imellem stik i hjertet, herefter en isnende kulde i kroppen efterfulgt af sved. Nogen der har prøvet dette? Det er meget ubehageligt.

 2. camilla hviid

  Hej Bjarne kan man stille et spørgsmål mål til dig ang stress her på denne side..?
  mvh Camilla hviid

 3. Hej Bjarne

  Mit navn er Lasse Grønnegaard, og jeg skriver på vegne af DISPUK, der er en uddannelsesinstitution, som blandt andet tilbyder efteruddannelse, workshops og kurser.

  Sommerferien er slut og skoleelever er tilbage i klasseværelserne. De er Danmarks fremtid, og netop derfor diskuteres den fremtidige skole flittigt på Christiansborg, i medierne så vel som i de små hjem rundt omkring i landet.

  I den sammenhæng har vi valgt at undersøge, hvordan fremtidens klasseværelse kommer til at se ud i forhold til det nuværende.

  Det er jeg ikke et sekund i tvivl om kunne have interesse for dig og dine læsere. Tendenserne som undersøgelsen er baseret på, kan nemlig i vores øjne have store konsekvenser for børns trivsel, og kan gøre dem til lettere ofre for stress.

  Vi har lavet en grafik til at illustrere fremtidens klasseværelse, som jeg meget gerne vil sende til dig, hvis det har din interesse?

  Grafikken må du selvfølgelig bruge 100% gratis.

  Jeg ser frem til at høre fra dig.

  Med venlig hilsen
  Lasse Grønnegaard

 4. Marianne schmidt

  Hej bjarne
  Jeg har været sygemeldt i 3 måneder med stress forårsaget af mine smerter fibromyalgien giver mig. Jeg dyrker mindfulness og selv hypnose men lige meget hjælper det. Jeg synes bare jeg får det værrere… Jeg har lige pt trykken imellem mine skulderblade der føles som om at det trykker ind på mit spiserør og det bliver værrere når jeg laver noget… Og jeg føler min ånde er bramdvarm, uden at have feber… Det brænder indeni mig fradet punkt imellem skulderbladene og op i næsen og jeg hviler meget for hvis jeg ikke hviler bliver det meget værrere… Når jeg så ligger mig ned og hviler er det ligesom om at det kilder og brænder på samme tid inden i mig og det stiger i styrke indtil jeg føler det ligesom eksploderer indeni mig og der er noget der bliver frigivet så symptomerne letter en smule…. Jeg har kvalme og er tummelumsk i hovedet… Og føler mig almen dårlig hele tiden… Jeg kan ikke overskue noget f. Eks 20 min samtale med en veninde gør at jeg får en voldsom brænden indeni og mine øjne bliver små og jeg får trykken i hovedet og kan ikke lytte eller fokusere og det eneste jeg kan er at hvile og må bede min veninde om at gå… Mit spørgsmål er om du har hørt dette før for jeg synes det er meget mærkeligt og har aldrig prøvet noget lignende….
  Med venlig hilsen marianne schmidt

  • Hej Marianne
   Det lyder som dit funktionsniveau er meget nedsat. Det lyder ikke umiddelbart som stresssymptomer. Men stress er ofte med til at forværre andre tilstande, så derfor kan det altid være en god ide, at reducere stress så meget som muligt.
   Mvh Bjarne Toftegård

Submit comment

Allowed HTML tags: <a href="http://google.com">google</a> <strong>bold</strong> <em>emphasized</em> <code>code</code> <blockquote>
quote
</blockquote>