Om

Blog af Bjarne Toftegård

3 comments on “Om

 1. Hej.

  Jeg oplever ind imellem stik i hjertet, herefter en isnende kulde i kroppen efterfulgt af sved. Nogen der har prøvet dette? Det er meget ubehageligt.

 2. camilla hviid

  Hej Bjarne kan man stille et spørgsmål mål til dig ang stress her på denne side..?
  mvh Camilla hviid

 3. Hej Bjarne

  Mit navn er Lasse Grønnegaard, og jeg skriver på vegne af DISPUK, der er en uddannelsesinstitution, som blandt andet tilbyder efteruddannelse, workshops og kurser.

  Sommerferien er slut og skoleelever er tilbage i klasseværelserne. De er Danmarks fremtid, og netop derfor diskuteres den fremtidige skole flittigt på Christiansborg, i medierne så vel som i de små hjem rundt omkring i landet.

  I den sammenhæng har vi valgt at undersøge, hvordan fremtidens klasseværelse kommer til at se ud i forhold til det nuværende.

  Det er jeg ikke et sekund i tvivl om kunne have interesse for dig og dine læsere. Tendenserne som undersøgelsen er baseret på, kan nemlig i vores øjne have store konsekvenser for børns trivsel, og kan gøre dem til lettere ofre for stress.

  Vi har lavet en grafik til at illustrere fremtidens klasseværelse, som jeg meget gerne vil sende til dig, hvis det har din interesse?

  Grafikken må du selvfølgelig bruge 100% gratis.

  Jeg ser frem til at høre fra dig.

  Med venlig hilsen
  Lasse Grønnegaard

Submit comment

Allowed HTML tags: <a href="http://google.com">google</a> <strong>bold</strong> <em>emphasized</em> <code>code</code> <blockquote>
quote
</blockquote>