Er stress farligt? – Video

Er stress farligt? Tja, svaret kan være ja eller nej, afhængig af, hvordan man ser på stress. Det vil være mere korrekt at sige, at for meget stress er farligt. Det vil være endnu mere korrekte at sige, at for meget af det, der giver stress, er farligt. Når man vil gøre noget ved stress, så er det vigtigt at flytte fokus fra symptomerne, det indre, til årsagerne, det ydre. Det er der, faren er.

7 comments on “Er stress farligt? – Video

 1. Dorthe Thomsen

  Hej Bjarne.
  Det kan vel godt være ret svært at finde ud af, hvad det er, der giver stress. <hvordan afdækker man selv det?

  mvh Dorthe Thomsen ( depressions- angst- og stress-ramt)

 2. Lucas Tingvad

  Stress er bestemt ikke noget man skal spøge med. Jeg knoklede fra morgen til aften med min internetshop, og jeg overså alle faresignalerne indtil det en dag ramte mig hårdt og kontant. Føj for en oplevelse.

  Jeg var nede i lang tid, men er nu vendt tilbage til en daglig hvor struktur er nøgleordet, og det har virkelig vendt op og ned på det hele.

 3. Erik Hansen

  Stress er nemlig slet ikke noget man skal lave sjov med. Jeg har selv været ude for en lang periode hvor jeg var ende med stress, jeg var arbejdsløs på daværende tidspunkt, hvilket var med til at starte det hele. Jeg begyndte hos en Psykoterapeut i København som hjalp mig igennem denne svære tid og kan bestemt anbefales.

 4. Jeg mener helt bestemt også Stress kan være farligt, ikke bare psykisk men også fysik. Jeg har gennem 5 år været iværksætter med mange projekter i søen samtidig med jeg har hold styr på min online plakat shop citatplakat.dk det kan godt mærkes hvis man ikke passer sin krop ordenligt og det går ud over dine nærmeste også.

 5. min far gik ned med stress for nok omkring en måned siden og jeg undrede mig over hvornår han fik det bedre og hvilke tegn der er (både på forbedring og omvendt) er der noget jeg kan gøre for at få ham tilbage til normal?

  han havde fået det af hans job som (af hvad jeg forstod) havde stresset ham i de sidste tre år

  • Det er aldrig rart, hverken for den enkelte, de pårørende eller arbejdspladsen, når nogen får ned med stress. En måned er ingen tid. Det tager normalt flere måneder, før kan har restitueret ovenpå en stresssygemelding. Jo bedre hjælp man får, jo hurtigere går det. Som pårørende er det bedste at være størrende og forstående. Ressourcerne er altid begrænsende, og noget af det vigtigste er at din far på daglig basis ikke bruger alle sine ressourcer, men får mulighed for at restituere.
   Mvh. Bjarne Toftegård

 6. Sevfølgelig, stresset er farligt, især hvis det er permanent. Så, uanset hvad det sker i livet, skal man holde sig rolig og fornuftig. Beskæftigelse og positiv tænkning er den bedste medicin mod alle problemer.

Submit comment

Allowed HTML tags: <a href="http://google.com">google</a> <strong>bold</strong> <em>emphasized</em> <code>code</code> <blockquote>
quote
</blockquote>