Boganmeldelse: “Hverdagsmester” af Jesper Skyttte

Hverdagsmester af Jesper SkytteJesper Skytte fra Øernes Coaching udgiver bogen “Hverdagsmester”, som giver masser af gode råd til at mestre og håndtere hverdagens udfordringer og stress.

Mon ikke vi alle kender de tidspunkter, hvor energien og overskuddet bare ikke er der? Hvor man føler sig lidt stresset og ikke får noget af det ønskede fra hånden. Det kan være svært at komme ud af den daglige trummerum og få vendt bøtten. I en helt ny bog “Hverdagsmester” kommer stresscoach Jesper Skytte fra Øernes Coaching med sit bud på, hvordan man kan overvinde de dårlige vaner og blive hverdagsmester. Bogen er tænkt som en guide til at skabe mere energi og overskud i hverdagen, så man kan skabe den fremtid, man ønsker.

Vi lever på et fantastisk spændende tidspunkt, idet vi på bare 2-3 år fordobler menneskets og klodens viden. Denne nye viden er med til at vise vejen for nye produkter, ydelser, metoder og arbejdsprocesser hver eneste dag. For at kunne håndtere denne nye virkelighed med konstante forandringer, kan man sige, at vi trænger til en mental software opdatering. Den måde, vi mentalt er trænet til at bearbejde informationer på, er simpelthen ikke god nok i en hverdag, hvor vi konstant bliver bombarderet med ny information og nye metoder. For at vi kan holde os sunde og raske, med mod på livet, må vi derfor arbejde på at opdatere vores mentale software. Samtidig er det også vigtigt, at vi ser på vores vaner. Det gælder nemlig om at bryde med de gamle mønstre og skabe nogle vaner, der kan støtte os i dette højhastighedssamfund. Bogen giver redskaber til dette

“Hverdagsmester” er opdelt i fire dele: Indefra og ud, Design fremtiden, Værktøjskassen samt Træningsplanen på 12 uger, som gør det let at komme i gang og holde fast i forandringerne.

Bogen, som er på 156 sider og udgives på forlaget Go’ Bog, har også gode råd om kost, motion og søvnvaner.

Vejledende pris er kr. 149,-, og bogen kan bestilles her!

Bogen kan bestilles gennem alle danske boghandler. ISBN nummeret er 9788791913204.

Submit comment

Allowed HTML tags: <a href="http://google.com">google</a> <strong>bold</strong> <em>emphasized</em> <code>code</code> <blockquote>
quote
</blockquote>