Hjælpe – Findes der stressskoler e.l.

Hans skriver i indlægget http://www.forebygstress.dk/blog/sp%c3%b8rg-om-stress#comment-173:

“Hej, Bare et lille spørgsmål. Findes der nogen stress skole, eller centre som man komme og få hjælp eller komme i gang med afstressning. ? Her tænker jeg på folk som er alvorligt stresset og behøver hjælp her og nu  ( og måske hjælp til at komme igang). Ellers tak for bogen “Stress eller ikke Stress”.”

Hej Hans

Ja, der findes en slags “stressskoler”. Når man er stresset, så er den bedste “undervisning”, man kan få, individuel undervisning. Både afstressningen og ikke mindst det at lære at forebygge stress er nemlig meget individuelt. Vi har alle brug for forskellige redskaber.

Ved stresscoaching kommer du netop igennem et sådant “undervisnings forløb”. I har til at begynde med har fokus på afstressning og får efterhånden mere og mere fokus på stressforebyggelse og at hjælpe en i gang igen. En stresscoach vil kunne hjælpe dig her og nu. Hvis du ønsker at læse mere om eller finde en stresscoach, så se her: http://www.forebygstress.dk/stresscoachingteam/index.asp (klik evt. på en stresscoach). Der er stresscoaches fra hele landet.

Med venlig hilsen
Bjarne Toftegård

——

Hvis du har erfaringer med stresscoaching eller andre former for hjælp, så er du meget velkommen til at lægge en kommentar. På den måde kan du være med til at hjælpe andre.

Submit comment

Allowed HTML tags: <a href="http://google.com">google</a> <strong>bold</strong> <em>emphasized</em> <code>code</code> <blockquote>
quote
</blockquote>