iPhone holder styr på din stress

iOS StresstestenHar du styr på din stress? Nu kan du hente en ny gratis App til din iPhone, iPod eller iPad til at holde styr på din stress.

Med App’en kan du finde dit stressniveau. Resultatet består dels af en værdi og dels af en beskrivelse. Du har også mulighed for at se, hvordan din stress udvikler sig.

Hvis du har spørgsmål vedrørende stress, kan du få svar på f.eks. ”Hvad er stress?”, ”Hvad kan jeg selv gøre?” og ”Hvordan får jeg hjælp?”. Du har også mulighed for at ringe til en stresscoach, hvis du har yderligere spørgsmål.

Du kan hente App’en i App Store ved at søge på ”Stresstesten”. Hvis du læser denne mail fra din iPhone eller iPad, kan du hente App’en direkte med dette link: https://itunes.com/apps/stresstesten  

Du kan se mere om App’en her: https://www.forebygstress.dk/app/stresstesten.asp

Der kommer en Android udgave til august!

2 comments on “iPhone holder styr på din stress

  1. Anna Marie Aggerholm

    Fed App! – Får ikke tjekket op på stress, hvis jeg kun kan sidde ved computeren… nu kan det gøres undervejs!

  2. Hej

    Kunne godt tænke mig at høre om under bevidstheden kan stresse en var i en alvorlig trafik ulykke for 6år siden og fik ingen psykolog hjælp til bearbejdningen af det og måtte gå på førtidsp.efter 3års arb.prøvning .

Submit comment

Allowed HTML tags: <a href="http://google.com">google</a> <strong>bold</strong> <em>emphasized</em> <code>code</code> <blockquote>
quote
</blockquote>