Lev i nuet

Min nye bog “Lev i nuet” er nu udkommet!

I vores barndom var tiden uendelig lang. Livet virkede uendeligt langt. Men efterhånden som vi bliver ældre, går tiden ofte hurtigere og hurtigere. Livet bliver kortere og kortere. Tiden iler af sted. De fleste affinder sig med det. Men du kan gøre noget for at komme tilbage til det tempo, tiden havde i din barndom.

Men at leve i nuet ændrer ikke blot tidsfornemmelsen, det fjerner også meget af den stress, vi oplever i hverdagen, og som forkorter vores liv.

Bogen giver konkrete redskaber til, hvad man skal gøre, for at lære at leve i nuet. Hvert kapitel indeholder en øvelse, og hvis man laver alle øvelserne som beskrevet, så kommer man til at leve i nuet. Det er små overkommelige øvelser, som skridt for skridt hjælper en med at lære de teknikker, der skal til.

En af de ting, der skal til, er at ændre opfattelsen af tiden. De fleste danskere opfatter tiden som noget “der går”, som en begrænset ressource, som noget vi skal passe på. Det er en af de ting, som bogen hjælper os til at ændre. Vi skal lære at opfatte tiden som noget, “der kommer”. Hver gang der er kommet én time, så kommer der uvilkårligt én time til. Hver gang der er kommet ét døgn, så kommer der uvilkårligt ét døgn til. Og så videre, så længe vi lever. Vi får oceaner af tid. Det er kun et spørgsmål om, hvordan vi bruge den tid, der kommer.

Foruden at ændre tidsopfattelsen, lærer man f.eks. at være nærværende, at få styr på sine tanker og at få et bedre selvværd – alt sammen dele af det “at leve i nuet”.

Så kunne man tro, at man blive uansvarlig, når man lever i nuet. Men, at leve i nuet er IKKE at lade stå til. At leve i nuet er faktisk den bedste teknik til at påvirke livet, så man få den fremtid, man ønsker sig. Det er nemlig i nuet, at “fremtiden skabes”. Også dette leverer bogen teknikker til.

Bogen kan købes i alle danske boghandler.

Kommentarer og spørgsmål til bogen er meget velkomne.

Submit comment

Allowed HTML tags: <a href="http://google.com">google</a> <strong>bold</strong> <em>emphasized</em> <code>code</code> <blockquote>
quote
</blockquote>