15 comments on “Ny App – Stress af

 1. AG Holm

  Jeg har downloadet app’en og har hørt 1.dag. Det var rigtig godt, men dag 2 var en fuldstændig kopi af dag 1. Og man kan ikke gå videre til dag 3. Jeg har jo ikke lyst til at købe de næste niveauer, når niveau 1 ikke virker. Gør jeg mon noget forkert?

 2. Hej AG Holm
  Tak for din kommentar. Appen består at tre niveauer, hvor man skal høre niveau 1 i 10 dage, så niveau 2 i 10 dage og endelig niveau 3 i 10 dage.
  De 10 første dage er derfor det samme lydspor man lytter til. Derfor er dag 1, dag 2, dag 3 … dag 10 ens. Derefter tilsvarende for niveau 2. Der meningen at man skal lytte til det samme mange dage. Det er en del af træningen.
  Jeg håber dette klarlagde det med dage og niveauer.
  Mvh Bjarne Toftegård

 3. Charlotte Starostka

  Hej Bjarne
  Har downloadet din app, hørt niveau 1 i 10 dage. Og det har været en verden til forskel. TAK, TAK, TAK! Efter den første gang jeg hørte den (ved sengetid) sov jeg for første gang i meget meget lang tid, som en sten hele natten. Det har været fantastisk. 🙂
  Charlotte

 4. Hej
  Det er en helt fantastisk app.
  I den periode, hvor jeg var sygemeldt med stress, lyttede jeg til app’en op til 6 gange om dagen, Den kunne få mig til at slappe og langsomt kunne jeg mærke min krop igen. Den har helt sikkert været min redning.
  Den vil helt sikkert blive brugt i lang tid fremover.

 5. Jeg har hentet appen i dag. Hørt niveau to gange. Kan huske minimalt af hvad der er blevet sagt (der er nok derfor man skal høre den i ti dage). Jeg håber og ønsker det bedste. Det kan kun gå bedre.
  Glæder mig over de positive tilbagemeldinger der er skrevet.
  Kh Ann

 6. Grace Corell

  Jeg har været super glad for alle tre niveauer, men så fik jeg ny telefon men med samme nummer…. så nu skal jeg købe igen…..
  men tak for alle råd og vejledninger undervejs…

  • Hej Grace
   Hvis du på den nye telefon bruger samme konto, som da du købte de ekstra niveauer første gang, så skal du muligvis trykke på køb knappen, men der bør ikke blive trukket nogle penge.
   Mvh Bjarne Toftegård

 7. Hej,

  Kan den bruges til at få børn til at slappe af?

  Har en 9-årig dreng der har problemer med stress..

  Vh Rikke

  • Hej Rikke
   Appen er lavet til voksne, men jeg vil foreslå, at du selv lytter til den og bedømmer, om du synes, at den passer din din søn, og så lader ham prøve. Men din søn skal nok også have anden form for hjælp, f.eks. skolepsykolog.
   Mvh Bjarne Toftegård

 8. Den stressramte

  Jeg lytter til denne app som en del af et virkelig effektfuldt stresscoaching-forløb og er rigtig glad for den. Ja, jeg bliver nogle gange lidt utålmodig over at skulle lytte til det samme a 10 gange, men det hjælper sgu til at lige få et mentalt break og slappe HELT af.

  • Hej den stressede
   Tak for din tilbagemelding. Det med at lytte til det samme 10 gange er en del af træningen i at kunne få ro på hjernen. Når vi har det godt med gentagelsen, så er der ro på.
   Mvh Bjarne Toftegård

 9. Anne Dorthe

  Vil faktisk sige at appen et super fint supplement til min angst, deltager selv i fysisk terapi hos Charlotte som tilbyder psykoterapi her i København, hun er super sød og forstående 🙂

Submit comment

Allowed HTML tags: <a href="http://google.com">google</a> <strong>bold</strong> <em>emphasized</em> <code>code</code> <blockquote>
quote
</blockquote>