Stress, kvinder og bøsser

Forskere ved Karolinska Universitet i Stokholm har fundet en sammenhæng mellem stress, kvinder og bøsser. Det viser sig nemlig, at hjernen er opbygget forskelligt afhængig af køn og seksuel overbevisning.

Forskerne har nemlig fundet ud af, at den del af hjernen, der hedder amygdala, for homoseksuelle mænd fungerer på samme måde som for heteroseksuelle kvinder. Og amygdala fungerer for homoseksuelle kvinder på samme måde som for heteroseksuelle mænd.

Resultaterne er interessante, når man ser på stress. Amygdala er nemlig en del af hjernen, der har med stress at gøre. Hvis vi ser bort fra homoseksualitet, så kan forskningen være med til at forklarer forskellen mellem mænd og kvinder, når vi taler om stress. Statistisk set er kvinder mere stressede end mænd. Hos kvinderne har amygdal især kontakt til den del af hjerne, der tolker følelser og kroppens signaler. Vi bliver simpelhed stressede på forskellig vis.

Link: http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?d=597&a=794403 (på svensk)

—–

Hvis du har en kommentar til dette, så er du meget velkommen til at skrive den nedenfor.

Submit comment

Allowed HTML tags: <a href="http://google.com">google</a> <strong>bold</strong> <em>emphasized</em> <code>code</code> <blockquote>
quote
</blockquote>