StressTelefonen – Gratis telefonrådgivning

Der bliver der flere og flere stressede mennesker her i Danmark. Måske er du en af dem? Måske kender du en eller flere af dem? Samtidig er der ikke mange steder, man kan henvende sig med de spørgsmål og den usikkerhed, man ofte har med sine egen eller andres stress. Det vil vi gerne råde bod på med en ny gratis service:

www.StressTelefonen.dk

Du er nemlig mere end velkommen til at ringe til StressTelefonen for at få svar på dine eventuelle spørgsmål vedr. stress. Det er gratis. Og ring hellere en gang for meget end en gang for lidt. Vi er der for at hjælpe dig og andre.

StressTelefonen er bemandet med Danmarks førende stresscoaches. Du kan se telefontiderne på siden:

www.StressTelefonen.dk

Du kan vælge en tid, der passer dig, eller en stresscoach, du gerne vil tale med, f.eks. en lokal stresscoach.

Kender du nogen, der måske kunne have glæde af StressTelefonen? Så er du mere end velkommen til at fortælle dem om muligheden.
Med venlig hilsen

Bjarne Toftegård
———————————————————

Hvis du har spørgsmål eller erfaringer med StressTelefonen, så skriv dem gerne nedenfor.

2 comments on “StressTelefonen – Gratis telefonrådgivning

 1. Pia Rasmussen

  Kære Bjarne

  Jeg er voldsomt stressramt og er heldigvis tilknyttet stresscoach Lene, som har bedt om læse din bog stress el. ikke stress samt bogen 7 gode vaner. Derudover har jeg prøvet dansecoach, healing, Acces Bars, Naturmedicin, energiterapi, meditation, mindfullness.
  Praktiserer Gåture, yoga, sover 8 timer, spiser sundt.
  Jeg har samtidig også kontaktet til min læge og psykolog, som helst vil medicinere mig – hvilket jeg af al kraft stritter imod. Jeg vil IKKE dopes – for det er i sidste ende mig selv, som skal finde ud af hvor min stress strammer fra og lære at håndtere det fremadrettet. Dog er det enormt dilemma, at ville benytte alternative behandlingsformer – som ikke understøttes af det etablerede SDP-system. Desuden findes der rigtig mange tilbud – hvor det er uigennnemskueligt hvad der er bedst i min konkrete sag og kan i øvrigt koste store summer penge. Dog ser jeg det som en investering i mit helbred og har stor forbedring med Lifewaveplastre energiterapi, som går dybere ned i det autonome nervesystem. Men helt konkret, hvordan får jeg din hjælp – én som kan give mig retningslinie – og holde mig oppe, så jeg ikke falder tilbage til gamle mønstre (nærmest manisk tilstande – jeg begejstres og involverer mig i alt og kan ikke sige fra. ) Men jeg går som løven i et bur, hvis jeg ikke må lave noget. Det giver mig energi at udrette noget, der giver værdi og glæde til andre. Mit spørgsmål går på, om man skal være så langt ude, at en indlæggelse er nødvendig – før man får hjælp? Min læge + stresscoach siger, at jeg gamler med mit helbred og de er virkelig bekymret for mig.
  Jeg håber du kan henvise mig til nogen, som har et pilotprojekt /retreat- så jeg kan få behandling, hvor der bliver fulgt op på mig og holder mig i snor. Jeg glæder mig at høre fra dig. – tlf. 22 56 22 88

 2. Hej Pia
  Det lyder absolut, som du trænger til hjælp. Men det kræver, at du inderst inde vil hjælpes. Ingen kan hjælpe dig, hvis du ikke vil. Jeg kan sagtens forstå din modvilje mod medicin, og at du vil prøve alt andet først. Du har prøvet rigtig meget, og jeg kan ikke foreslå andet end det, du har prøvet. Men hvis det ikke virker, så ender det med, at du har valget mellem at have det, som du har det, og så medicinen. Der er kun dig, der kan tage træffe det valg, der er bedst for dig i længden.
  Mvh Bjarne Toftegård.

You must be logged in to post a comment.