3: Slap af mentalt

Når du er stresset, så kører din hjerne hurtigere. Den er fokuseret på at løse stress­situationen. Tankerne summer rundt i dit hoved. Din hjerne formår ikke at slappe af.Start med at “tømme hovedet” ved at skrive alle dine tanker ned på papir.

Derefter bør du lytte til en rigtig god afslapnings-CD. Det må gerne være en, hvor en person med sin tale hjælper dig til at slappe af.

Alternativt kan du med lukkede øjne lytte til noget musik, du rigtigt godt kan lide. Hvis der kommer uvedkommende tanker, så lær at skubbe dem væk, indtil du er færdig.

Du skal ind imellem give slip på dine bevidste tanker!

Hvis du tænker meget og måske også gerne vil have kontrol over, hvad der sker, så vil du måske opleve, at din hjerne ikke vil eller tør give slip på tankerne. Du vil så have ekstra behov for at lære mental afslapning.

Mental afslapning gør at:

  • Du får styr på dine tanker
  • Du styrker din intuition, kreativitet og dit overblik
  • Du forebygger stress

—-

Slapper du af mentalt? Hvordan gør du? Skriv gerne en kommentar nedenfor

1 comment on “3: Slap af mentalt

  1. Jeg går til yoga, det hjælper mig rigtig meget – og laver afspændingsteknikken Yoga Nidra. Man kan både købe en cd med det, eller låne den på biblioteket

    KH Janne

Submit comment

Allowed HTML tags: <a href="http://google.com">google</a> <strong>bold</strong> <em>emphasized</em> <code>code</code> <blockquote>
quote
</blockquote>