6: Prioriter

De fleste af os har mere vi vil og skal, end hvad vi kan nå. Det kan både være arbejdsmæssigt og privat. Indse, at du ikke kan nå alt! Når du ikke kan nå alt, så er det dumt at lave det mindst vigtige! Hver eftermiddag, før du forlader dit arbejde, skal du lave en to-do-liste for den næste dag. Del større opgaver op i delopgaver på højst en time. Derefter skal du skrive “1” ud for det vigtigste, “2” ud for det næstvigtigste og “3” ud for det tredjevigtigste. Næste dag skal du så vidt muligt starte med opgave “1”, derefter tager du opgave “2” og derefter opgave “3”. Først DEREFTER laver du andre ting, som f.eks. de lette og hurtige ting. Du kan lave en tilsvarende liste for din fritid eller samle alle ting på én liste.

Lave de 3 vigtigste ting HVER dag!

Du bør også tænke lidt længere frem. Hvad er det, der betyder mest i dit liv? Sørg for at prioritere det, der er vigtigt for dig, højt. Hvis du er i tvivl, så spørg dit hjerte.

Lær at følge dit hjerte!

Ved at prioritere opnår du at:

  • Du når meget mere
  • Du undgår at skubbe vigtige ting foran dig
  • Du får en værdiafklaring

—–

Hvordan prioritere du? Har du en god teknik? Skriv gerne en kommentar nedenfor.

Submit comment

Allowed HTML tags: <a href="http://google.com">google</a> <strong>bold</strong> <em>emphasized</em> <code>code</code> <blockquote>
quote
</blockquote>