8 comments on “Giv din hjerne fred – Video

 1. Hej Laila
  De åbne foredrag, jeg holder, er i Københavnsområdet. Jeg holdet dog også ofte foredrage ude i virksomheder og foreninger, så måske kommer der en mulighed på din arbejdsplads e.l.
  Mvh Bjarne Toftegård

 2. Hej Bjarne . Jeg håber du kan hjælpe mig? Jeg lider af stresse og angst og har det ikke godt med mig selv. Om du kan hjælpe mig med det pravit eller et nr man kan ringe til dig. Venlig hilsen nazha

 3. Karin Johansen

  Jeg har lidt af svimmelhed i 16 år. Jeg gik og følte mig svimmel på mit arbejde det kom og gik så væk. Lige pludselig da jeg rejser mig får jeg gulvet op i hovedet og kan næsten ikke komme derhen.Jeg går hjem og lægger mig og søger så læge. Hele min krop ryster og kommer så til ørelæge o.s.v- Da man ikke kan finde ud af hvorfor giver man mig til sidst alopam og tafil. Det dæmper det men det er aldrig blevet godt min krop vil ikke gå i balance så jeg sejler rundt. Jeg måtte opgive mit job men jeg tror selv at det kan være øresten som sidder fast?

  • Kære Karin,
   Det lyder ikke så godt med din svimmelhed. Jeg kender ikke nok til det til at kunne udtale mig om årsager eller medicinering. Hvis du stadigvæk oplever, at din krop ryster, så kan det måske hjælpe lidt med mindfulness el., hvis du ikke allerede har prøvet det.
   Mvh Bjarne Toftgård

You must be logged in to post a comment.