Kunsten at lave ingenting

Vi har brug for at lave ingenting i ferien. Og når transporten til feriestedet så er overstået, så er det jo ferie. Men det betyder altså ikke, at travlheden er forbi. For ferien er ofte proppet med aktiviteter og påhit. Og det selv om vi måske i virkeligheden ville have bedre af at lave ingenting.  Det skriver de på dr.dk den 27. juni.Kunsten at lave ingenting er vigtig. Vi skal kunne være aktive så vel som passive.

Se indslaget i TV avisen den 27. juni:

Nogen af os har mistet evnen til at være passive. Men det kan læres igen. Det er noget af det, jeg kommer ind på i min nye bog “Lev i nuet – og få et bedre liv”.

Ferien er et godt tidspunkt til at genlære evnen til at lave ingenting. Prøv at være nærværende. Prøv kun at tænke på det du oplever i situationen. Lad tankerne være der, hvor du er, og i nuet.

—–

Kan du lave ingenting? Er du altid aktiv? Læg gerne en kommentar. På den måde kan du hjælpe eller inspirere andre.

2 comments on “Kunsten at lave ingenting

  1. Hej Jeg har været sygemeldt siden 30 marts med en depression foresaget af bl. stress, jeg startede i mandags med en time om dagen og jeg syntes det er hårdt men jeg ved ikke om jeg er startet for tidligt, jeg har stadig ( var lige gået væk ) ondt i ørene og svimmel og trist.Mandag var ok tirsdag havde jeg lyst til at løbe skrigende bort og torsdag med, er det bare sådan det er eller ?Jeg har ikke fået medicin under forløbet men psykolog samtaler, er der nogen der også har haft det sådan i opstarten? hilsen Zette

Submit comment

Allowed HTML tags: <a href="http://google.com">google</a> <strong>bold</strong> <em>emphasized</em> <code>code</code> <blockquote>
quote
</blockquote>