Lægen: De er jo sund og rask!

Nogle gange får man beskeden fra lægen, “at man er sund og rask,” eller “at man ikke fejler noget,” selv om man helt klart har det skidt. 

stress - hos lægen

Ovenstående tegning er jo kun en vittighedstegning, fordi den indeholder et vist element af sandhed. Faktisk møder jeg ind i mellem meget alvorligt stressede personer, der får den besked, at de ikke fejler noget. Men heldigvis tager langt de fleste læger stress, depresion, angst m.v. alvorligt.

Hvis man ikke bliver taget alvorligt af sin læge, så er der kun én ting at gøre, og det er hurtigst muligt at finde en anden læge. I de tilfælde, jeg kender til, så har folk altid fået en anden læge, der faktisk har taget dem alvorligt. De bedste læger der dem, der selv har været ned med stress!

Med venlig hilsen
Bjarne Toftegård

———————————

Kender du til, at du eller andre har fået at vide, at alt er i orden, selv om man ikke har haft det godt? Hvad skete der så? Du kan lægge en kommentar nedenfor.

1 comment on “Lægen: De er jo sund og rask!

  1. Så sandt så sandt.
    Min læge var ikke tilstede pga. julen, da jeg blev meget alvorligt syg med stress. En af de andre læger ville ikke engang se mig. Fik bare beskeden, at jeg skulle gå en tur og drikke en kop te.
    Dette senarie tvang mig til at kontakte lægevagten, hvor jeg så fik den klare melding, at det helt klart var en stressreaktion.
    Da min egen læge kom tilbage blev jeg taget alvorligt, men hun har også selv været nede med stress, så vidt jeg kan fornemme.

Submit comment

Allowed HTML tags: <a href="http://google.com">google</a> <strong>bold</strong> <em>emphasized</em> <code>code</code> <blockquote>
quote
</blockquote>