Stress – Ferie – Arbejder i ferien

Danske lønmodtagere har svært ved at slippe jobbet i sommerferien. Flere end 4 ud af 10 danskere tjekker e-mail, læser rapporter eller står til rådighed for arbejdet via mobiltelefonen i ­ferien, viser en ny undersøgelse.   Skriver Ugebrevet A4.

Danskerne tager arbejdet med på ferie skriver dr.dk på deres hjemmeside.

Vi har behov for at komme væk fra vores arbejde engang imellem. Både af hensyn til os selv, vores familier og ikke mindst af hensyn til vores arbejde.

Det er kortsigtet at tage arbejdet med på ferie. På lang sigt har det konsekvenser, både for vores arbejdsindsats, vores familie og os selv.

Opdateret i 2010: Nedenstående links er ikke længere aktive. Se mere om stress og ferie i blogindlægget: Ti gode råd: stress og sommerferie, hvor der flere læsere har lagt deres kommentarer.

Interviews:

Deadline på DR 2 den 6. juli: Interview med stresskonsulent Bjarne Toftegaard om danskernes manglende evne til at holde ferie

TV2 News interview den 7. juli: Stressekspert: Mange er blevet afhængige af e-mailen (begrænset tid – Se under “Mest sete video” – vælg pil til højre – til du ser er billede af mig)

Kort TV2 Nyheder interview: Stresseksperter: kap forbindelsen (sidst halvdel af indslaget).

TV 2 har følgende indlæg: Arbejder du også i ferien?

Og ikke mindst – Politiken ATS den 8. juli: STRESSNYDT

Hav en rigtig god ferie uden arbejde og stress!

Med venlig hilsen
Bjarne Toftegård

Submit comment

Allowed HTML tags: <a href="http://google.com">google</a> <strong>bold</strong> <em>emphasized</em> <code>code</code> <blockquote>
quote
</blockquote>