Stress plager Kriminalforsorgen

Inden for 12 måneder har 20 procent af de civilt ansatte i kriminalforsorgen være sygemeldt på grund af stress.  skriver /ritzau/ den 28/4»Når hele 20 % af de civilt ansatte bliver syge som følge af stress må jeg konstatere at medarbejdere er under massivt pres, og det er virkelig et sygdomstegn, at hver femte medarbejder rammes så massivt af stress, at de må sygemelde sig«, hedder det i en udtalelse fra John Hatting, formand for Kriminalforsorgsforeningen.

Og det kan man vist ikke andet end give John Hatting ret i. Alle røde lamper burde blinke længe før, man kommer derud. John Hatting peger på, at ledelsen skal være mere til stede i hverdagen. Og netop tilstedeværelse af ledelse er et af de vigtigste redskab mod stress.

Kender du til belastende arbejdsforhold?

2 comments on “Stress plager Kriminalforsorgen

  1. Hvis de civilt ansatte i kriminalforsorgen er stresset med 20% hvor meget af det uniformeret personale er så stresset ?? tror det tal er meget højere. Er der laver undersøgelser på det ???

    Hilsen Mette.

  2. Hej Mette
    Jeg kender ikke nogen statistik over hvor stressede det uniformerede personale indenfor kriminalforsorgen er. Hvis der er noget, der kender til forholdende, så skriv gerne en kommentar til dette.
    Hilsen Bjarne

Submit comment

Allowed HTML tags: <a href="http://google.com">google</a> <strong>bold</strong> <em>emphasized</em> <code>code</code> <blockquote>
quote
</blockquote>