Tag kontrollen over din indbakke – Video

Får du mange e-mails? Har du svært ved at følge med i at besvare dem? Er det dig, der styrer din indbakke, eller er det blevet den, der styrer dig? Se denne video om, hvordan du tager kontrollen over din indbakke. Se de tre trin, der hjælper dig med at få kontrollen, få overblikket og at være effektiv.

(Hvis videoen ikke starter, så genindlæs siden – JP indsætter nogle gange en reklamen først)

Med venlig hilsen
Bjarne Toftegård

—————————————————

Skriv gerne om dine erfaringer med, hvordan du håndtere din indbakke.

1 comment on “Tag kontrollen over din indbakke – Video

  1. I den forbindelse kan det også siges, at valget af selve mailklienten har meget at sige. Jeg har i mange år brugt Mozilla Thunderbird på enten MacOS eller under Linux.

    Når jeg kører Windows har jeg den store fornøjelse at bruge programmet The Bat! der er udviklet af et firma, der hedder Ritlabs. Det er simpelthen genialt. Både med hensyn til biblioteker, men også set i forhold til hvordan du kan personliggøre dine e-mails bl.a. med små citater i slutningen af din mail. Det gør et mailsvar langt mere personligt, og det hele fungerer automatisk.

    Der er en genial filtreringsmulighed så post fra f.eks. mine israelske venner ryger direkte i deres bibliotek, og ligeledes kan jeg – til slut – filtrere på ord, således at alting kommer emneopdelt ind i de respektive biblioteker. Det fjerner en hel del musearbejde med at flytte rundt på tingene, og det er lynhurtigt at lave når der skiftes computer.

    Tak for en god video. Den minder meget om det jeg også gør – og måske er det fordi jeg er lynhurtig på et tastatur, at jeg sjældent bruger mere end en time om dagen på e-mails. Så skal det da være virkeligt vigtige sager der plager.

You must be logged in to post a comment.