Et ræs uden lige

Sanne skriver under Spørg om stress:  

“hej kan stress virkelig styre ens krop så meget at når jeg har spist sitre det indeni fra hoved til tæer svimmel og føler jeg ikke har styr over min krop har fået at vide skel geare ned men kan ikke finde ud af det men køre et ræs uden lige far morgen til aften er det stress som styre mig”  

Hej Sanne

Stress kan give sig til udtryk på mange forskellige måder. Det er forskelligt fra person til person, hvordan stressen ytrer sig. Det lyder, som du mener, at du er stresset, da du ikke kan geare ned og kærer et “ræs uden lige fra morgen til aften”. Det kan man ikke holde til i længden.

Vedr. dine symptomer i forbindelse med din spisning, så vil jeg råde dig til at tale med din læge om det. Du kan ved sammen lejlighed få undersøgt, om du er stresset, eller om der kan være andre ting, der giver dine symptomer.

Uanset hvad, så lyder det som det er vigtigt, at du lærer at geare end, og at du kan stoppe dit ræs en gang i mellem. Kroppen og psyken bliver slidt op, hvis du fortsætter på den måde. Det er ofte svært selv at ændre sin måde at leve på, så jeg vil anbefale, at du får fat i en psykolog eller en stresscoach.

Med venlig hilsen
Bjarne Toftegård

——————————————-

Til andre læsere: Kender du til at køre et ræs uden lige? Eller at det sitrer i din krop når du har spist? Skriv gerne om det nedenfor til hjælp for Sanne og andre i lignende situationer.

Submit comment

Allowed HTML tags: <a href="http://google.com">google</a> <strong>bold</strong> <em>emphasized</em> <code>code</code> <blockquote>
quote
</blockquote>