Kunne ikke enes med chef

 Lars skriver under Spørg om stress:“Hej, jeg har gennem længere tid ikke kunne enes med min chef, det har givetvis stresset mig meget, og de seneste år har været hårde. Jeg har haft perioder med ondt i nakke og skulder, samt smerter i brystet og perioder hvor jeg føler mig svimmel og meget utilpas.   Efter flere undersøgelse hos min læge, må jeg nu til at kigge på andre muligheder end fysiks lidelser. Jeg kan her på hjemme siden se at de symptomer jeg oplever, kan være stress relaterede, men jeg ved ikke hvordan jeg skal komme videre. Min hverdag i dag ser lidt anderledes ud, da min chef er bleven fyret og jeg har fået lov at blive, men jeg har stadig disse smerter og svimmelture. Jeg tror det er fordi jeg ikke kan komme ud af det gamle mønster, og er stadig lidt bange for at underpræstere.
Jeg har tilmeldt mig dit E-kursus, og har modtaget første trin, men jeg ved ikke om det er nok eller jeg skal søge hjælp andre steder. Jeg mener selv jeg er en stærk person, men ved ikke om det er nok. Hvad er dit råd til en som mig.”

Hej Lars

Ja, det er opslidende og stressende, når man i længere tid ikke har kunnet enes med sin chef, og jeg kan forstå, at det har stået på i flere år.

Det er godt, du er blevet grundigt undersøgt af din læge, og at I har udelukket fysiske årsager og er ved at kigge på det mere psykiske.

Selv om årsagen, dvs. din chef, er væk nu, så sidder stressen stadigvæk i kroppen. Som du selv skriver, så er det svært selv at komme ud af det gamle mønster. Sådanne mønstre sidder dybt i én.

Da din gamle stressårsag (dvs. chef) er væk, og da du er en stærk person, så der det meget muligt, at du kan komme ovenpå igen gennem mit e-kursus. Hvorvidt det er nok afhænger helt af, hvor god du et til at lave de opgaver, du får undervejs. Du kan give det en chance. Hvis du har brug for mere hjælpe, så skal det nok være kognitiv terapi eller stresscoaching.

Med venlig hilsen
Bjarne Toftegård

———————————-

Kender du til ikke at kunne enes med din chef igennem længere tid? Hvordan gik det? Læg meget gerne en kommentar nedenfor.

1 comment on “Kunne ikke enes med chef

  1. henriksen

    Har været sygemeldt pgr af stress i 5 uger, er nu starte op på 4 timer. Jeg har i hele perioden været meget træt og specielt svimmel. Fik mit hovede scanne i okt 2008, og der var alt fint, jeg har hele tiden en form for gyngen og uro i mit hovede, er det normalt.
    Har jeg haft 2 gode dage, kommer det tilbage med fuld tryk igen.

Submit comment

Allowed HTML tags: <a href="http://google.com">google</a> <strong>bold</strong> <em>emphasized</em> <code>code</code> <blockquote>
quote
</blockquote>