Lyt til dine venner, før det er for sent!

Susanne skriver i indlægget Kroppen er klogere end hovedet:

“Det rammer mig meget af læse dette indlæg “Du får det ikke bedre, før du lærer at mærke, hvad din krop fortæller dig”.
Jeg er 27 og pludselig mellem jul og nytår er jeg blevet så forfærdeligt syg. Jeg søger læge, som ikke kan se, at jeg fejler noget fysisk og søger herefter vagtlæge den 30. december pga. meget høj puls. Vagtlægen siger med det samme “det der, det er stress. Du skal gå til egen læge fredag”.
   Med et er alting vendt op og ned, man er sat ud af spillet, og kroppen har nu tvunget mig til at tage stilling til ting, som hovedet øjensynligt har ignoreret.
Jeg ønsker ikke for nogen, at de skal komme i denne situation nogensinde og kan kun sige LYT NU TIL DINE VENNER OG OMVERDEN FØR DET ER FOR SENT.
Jeg har nu været sygemeldt 1 md. og kæmper dagligt mine indre kampe, men jeg er taknemmelig for, at jeg nu får revurderet min situation og har dagligt aha-oplevelser omkring min tilværelse og ikke mindst underbevidsthedens uafsluttede kapitler fra fortiden/barndommen. Heldigvis har jeg fundet en rigtig dygtig psykolog til at hjælpe mig til at lære mine grænser at kende og arbejde med at lytte til mig selv i fremtiden.
Jeg er glad for at have fundet denne hjemmeside. Når man læser andres historier føler man sig mindre alene om problemet og mere fortrøstningsfuld omkring fremtiden.

/Susanne

Hej Susanne

Det er ikke rart, det du har været igennem. Det er rigtig godt med dig råd med at “Lytte til venner og omverdenen, før det er for sent”! Vi er menig ikke altid lige gode til at lytte til os selv … vi overhører vores krop, som i lang tid har fortalt, at noget er galt. Vores medmennesker har som regel opdaget vores stress, længe før vi selv gør det.

Det er godt at høre, at du kommer videre, og at du løbende revurderer din situation. Man kan sige, at du har fået en ordentlig advarsel eller en brat opvågning, og at du nu gør rigtig meget, for fremover aldrig at komme så langt ud igen. Fortsæt med det.

Med venlig hilsen
Bjarne Toftegård

Submit comment

Allowed HTML tags: <a href="http://google.com">google</a> <strong>bold</strong> <em>emphasized</em> <code>code</code> <blockquote>
quote
</blockquote>