Tjek hvor stresset du er – Video

Bjarne ToftegårdLænge før du rammes af alvorlig stress, har kroppen reageret med en lang række faresignaler. Det er vigtigt at lære disse stresssymptomer at kende, så du ved, hvornår nok er nok. I denne video lærer du
om grønne, gule og røde stresssymptomer.

Du kan også tjekke din stress med stresstesten på: https://www.forebygstress.dk/stresstest_3.htm

(Hvis videoen ikke starter, så genindlæs siden – JP indsætter nogle gange en reklamen først)

Med venlig hilsen
Bjarne Toftegård

7 comments on “Tjek hvor stresset du er – Video

 1. Shabbir Basharat

  Kære Bjarne.

  Jeg syntes du er en helt!

  Du gør et skide godt arbejde, bliv ved med det!

  Tak for dine mails, de er en god rettesnor for mig.
  Livs hjulet har jeg lige udfyldt, og det er en meget turbulent rejse man får, men tak for metoder til at gøre mig opmærksom på årsagerne til min stress.

  vh
  En beundrer af dit arbejde

 2. Hej Bjarne
  Jeg er 27 år, og har et meget stressende job, hvor man ved man bliver fyret hvis man bliver langtidssygemeldt. Jeg oplever desværre at jeg kommer op på 241 i din stresstest, og at dette har stået på i lang tid. Jeg kan mærke at min grænse er nået både fysisk og psykisk, og ligger i skrivende stund med stærke smerter i brystet. Men jeg er selvfølgelig bange for at miste mit job, da jeg har et barn at forsørge. Jeg er begyndt at kigge efter et andet job, men det er jo ikke sådan lige at få. Jeg er i dialog med min læge, som er igang med at tjekke hjerte osv, men har du et godt råd til mig?
  Med venlig hilsen
  Sofie

 3. Hey.

  har lige taget din stress test og den lå på 164.
  Har døjet med stress længe og har haft anfald af det. føler ikke jeg bliver taget seriøst af egen læge. hvordan går jeg ham opmærksom på at det faktisk kan være ret alvorligt.

 4. Jeg fik en stressfaktor på 196.
  Hvor højt er det. Hvor langt går skalaen op ??
  Mvh
  Annette

 5. Hej Bjarne,
  Hvis man klikker ja til alle spørgsmål når skalaen til 226. Hvad mener med med at 200 er det højeste?

 6. Hej Brian
  Tak for din kommentar. Du har ret, og det var en fejl på siden. Den er rettet nu, så den højeste værdi nu er 200.
  Mvh Bjarne Toftegård

Submit comment

Allowed HTML tags: <a href="http://google.com">google</a> <strong>bold</strong> <em>emphasized</em> <code>code</code> <blockquote>
quote
</blockquote>