stress - virksomhed - grøn

nyhedsbrev

og gratis materiale

   

Stresscoaching

Stresscoaching - coaching af person med stress

Stresscoaching er en målrettet hjælp til at få stressen ud af kroppen samt til at forebygge stress. Alle kan have gavn af stresscoaching.

 

Stresscoaching er hjælp til selvhjælp, så man efter et kort forløb har lært at undgå alvorlig stress, også i fremtiden.

Stresscoaching for private

Hvis du ønsker hjælp mod din stress, så kan du finde en certificeret stresscoach blandt nogle af dem, vi i tidens løb har uddannet

 

Klik på: Find en stresscoach

Førende Stresscoach uddannelse

Vi uddanner og certificerer stresscoaches. Uddannelsen henvender sig til coaches, terapeuter, sundhedspersonale og ansatte i virksomheder, der skal hjælpe andre med deres stress.

 

Læs mere om: Bliv stresscoach

Stresscoaching for virksomheder

Vi har specialiseret os i at hjælpe virksomheder med stresscoaching. I kan få hjælp af Bjarne Toftegård eller en anden af vores andre professionelle, certificerede stresscoaches. Vi dækker hele Danmark. Vores professionelle stresscoaches bliver superviseret af Bjarne Toftegård selv. Klik på: Information om stresscoaching for virksomheder

 

Proaktiv stresscoaching: Til medarbejdere, der er stressede eller er i risikogruppen for at blive stressede, tilbyder vi professionel stresscoaching med fokus på situationen og forebyggelse.

 

Afhjælpende stresscoaching: Til medarbejdere, der er alvorligt stressede eller sygemeldte, tilbyder vi professionel stresscoaching med fokus på at hjælpe medarbejderen til at forblive eller til at vende tilbage til arbejdet og til at lære at tackle hverdagen på arbejdspladsen.

 

Klik på: Information om stresscoaching for virksomheder

Få information om stresscoaching for virksomheder

Du får mere information om stresscoaching for virksomheder ved at udfylde skemaet nedenfor og trykke på [send]

 

   
   
   
   
   
   

"Jeg var inde i en af mine normale stressede perioder, hvor jeg mistede fokus og overblik i endnu højere grad end normalt. Jeg havde mere ’ondt i maven’ end tidligere. Jeg søgte på nettet og fandt 'Forebyg stress'. Jeg blev hjulpet igennem en svær periode. Forløbet har været meget indlevende og engageret, og jeg har lært, hvordan jeg skal håndtere lignende situationer, næste gang det sker. - Bjarne Toftegård får 5 stjerner af mig…!"

- Virksomhedslede

Midtjylland

"Det har været utroligt positivt og jeg er rigtig glad fordi jeg har gjort dette her - jeg har lært noget og det vil jeg bruge fremover hvis det skulle brænde på hvilket jeg ikke håber det vil gøre i så stor en grad som jeg nogle gange har oplevet !!”

- Gitte

"Det har været et rigtig godt forløb for mig. Du fik mig i gang - og det er godt at mærke, at man kan gøre noget aktivt selv, for at afhjælpe stress. For mig har det været meget vigtigt at lære at forestå hvad stress egentligt er og gør, da jeg ikke ellers havde forstået at tage min situation og mine symptomer alvorligt nok. Så det har været rigtig godt, at du har kunnet forklare disse ting også. Du har mange gode, små øvelser, man kan gøre nu og her, uden de store forberedelser, og som giver mig anledning til at tænke anderledes om mange ting. Alt sammen er med til at gøre, at jeg har følt, at jeg selv kunne gøre noget ved min situation nu og her samtidig med, at fokus har været på de positive ting. Det endte jo med, at man fik det helt godt! "

- Mette

Mindre stress

”Nu ved jeg hvordan det kan mærkes, hvad det kan gøre og har fået en masse værktøjer. Det betød meget med trøst i begyndelse og støtte af én, som selv har prøvet stress før og forstår hvordan det er. Fint og passende langt forløb. Der var noget nyt at lære hele tiden og det er vigtigt at blive ved. Og ikke mindst, jeg blev sat i gang med andet, som bygger en fremtid op.” – Henrik Morin, Haslev

"Det var for mig meget værdifulgt i en periode at 'blive holdt i hånden' og guidet til at forstå, hvor min største kilde til stress skulle findes. Det at få sat ord på, at mine egne tanker var en stor del af kilden. Jeg er dig meget taknemmelig for processen du initierede - og finder din venlige, opmuntrende og insisterende facon inspirerende: dvs. man får troen på at 'det nok skal gå - og endog gå godt' tidligt i forløbet."

- Maria

Kontakt >

Artikler >

Litteratur >

Stress test >

Referencer >

Presse >

 

Login >

 

Forebyg Stress ApS

Havneholmen 80, 4.tv.

1561 København V

 

Tel: 20708050

E-mail: info@forebygstress.dk

CVR nr. 29625611

 

© Forebyg Stress ApS

Se også:

 

Kontakt >

Om Forebyg Stress >

Om Bjarne Toftegård >

Stresstesten>

Litteratur >

For pressen >

Login >

 

Forebyg Stress ApS

Havneholmen 80, 4.tv.

1561 København V

Tel: 20708050

info@forebygstress.dk

 

CVR nr. 29625611