stress - virksomhed - grøn

nyhedsbrev

og gratis materiale

   
   

Foredrag mod stress

Et foredrag mod stress kan være med til at hjælpe jer med såvel at forebygge som at håndtere stress. Alle foredrag er med vægt på praktiske forhold og redskaber, således at alle deltagerne får noget konkret med fra foredraget.

 

Foredragene kan tilpasses efter jeres ønsker og kan holdes på dansk dansk eller engelsk engelsk.

”Jeg havde lejlighed til at deltage i Bjarne’s foredrag om stress og blev meget inspireret. Dette fordi Bjarne har en meget jordnær og troværdig måde at adressere emnet stress samt grænserne for hvornår stress er godt og hvornår det er skidt. Bjarne’s pragmatiske og enkelte huskeregler gør det nemt at omsætte viden til praksis og derfor har jeg efter blot et enkelt foredrag fået nogle gode værktøjer, som jeg bruger i min professionelle sfære og i mit privatliv.”

 

-Iben Mollerup-Skov, Client Relationship Manager, Celerant Consulting Nordic

Bjarne Toftegård, præsentation

Bjarne Toftegård

Bjarne Toftegård er erhvervspsykolog med speciale i stress fra Københavns Universitet. Han gik selv ned med alvorlig stress i år 2000, hvor han var projektchef på byggeriet af Øresundsbroen, samtidig med at han var alenefar til sine to døtre på dengang 4 og 10 år. Han har praktisk erfaring fra erhvervslivet gennem over 30 år og har arbejdet med stress på fuld tid i over 15 år. Han er desuden uddannet som civilingeniør, ph.d. of MSc in Organisational and Business Psychology. Bjarne hjælper virksomheder og enkeltpersoner med at forebygge, håndtere og afhjælpe stress. Bjarne har skrevet flere bøger om stress.


Bjarnes foredrag er interaktive, nede-på-jorden og 100% seriøse med et strøg af humor. Bjarne lægger vægt på redskaber, og at alle får noget med hjem fra foredraget.

Foredrag om stress for ledere

Med et foredrag for ledere får lederne både inspiration og konkrete værktøjer til at forebygge stress, håndtere stress og skabe trivsel.

 

Som leder har man stor indflydelse på stress og trivsel indenfor ens ansvarsområde. En indsats mod stress og for trivsel giver bl.a. færre sygedage, bedre psykisk arbejdsmiljø, fastholdelse af medarbejder, tiltrækning af medarbejder, færre fejl og større produktivitet.

 

Læs mere om: Foredrag for ledere

Foredrag om stress for medarbejdere

Med et foredrag for medarbejdere får medarbejderne både inspiration og konkrete værktøjer til at håndtere stress, forebygge stress og skabe trivsel.

 

Stress er naturligt, men må ikke tage overhånd. Ved at lære at være opmærksom på egen og andres stress, kan man undgå, at man bliver for stresset, og dermed de omkostninger, det kan have. At forebygge stress og at skabe trivsel giver færre sygedage og et bedre arbejdsmiljø, samtidig med at det giver færre fejl og større produktivitet.

 

Læs mere om: Foredrag

for medarbejdere

Foredrag om stress for HR/TR/SR m.f.

Et foredrag for de ansvarlige for virksomheden, arbejdsmiljøer m.v. kan være med til at fokuserer den forebyggende og afhjælpende indsats mod stress, således at man sætter ind, der, hvor det er vigtst og medt effektivt.

 

Det er ikke nok, at lederne og medarbejdere er godt til at forebygge og håndtere stress, hvis ikke rammerne er til det. Derfor er en indsats på organisatorisk niveau vigtig.

 

Læs mere om: Foredrag for HR, SR, TR m.v.

Supplerende kurser i Arbejdsmiljø

Alle arbejdsmiljøudvalgsmedlemmer skal tilbydes supplerende kurser. Disse kurser kan f.eks. handle om at forebygge stress i virksomheden. - Og det kan vi hjælpe med.

 

Læs mere om: Arbejdsmiljø

Se også

Du kan se mere om stress og stress på arbejdspladsen på følgende links:

Få mere information om foredrag

Du får mere information om vores stressforedrag ved at udfylde skemaet nedenfor og trykke på [send]

 

   

”Vi siger tak for et super godt foredrag. Du gjorde det rigtig godt. Det var konkretmv en god for-klaring på, hvad der sker med os, når vi bliver stressede og så gav du nogle gode ’fif’”

Pernille Hørlyk,
AMU Nordjylland

 

”Der er enighed i afdelingen om, at det var et rigtigt godt foredrag. Det var udfordrende, og vi fik nogle gode redskaber at arbejde med. Det var også godt, at du gjorde fore-draget meget konkret og nærværende - og stillede gode spørgsmål, som tvang os til at tænke med."

Poul Dahlgaard,
Danica Pension

   

"Jeg har kun hørt positive meninger og udtryk, og jeg er meget glad for at vi kunne finde dig netop til dette arrangement."

Steen Polk,
Danmarks Special-pædagogiske
Forening

 

"Af dem jeg har snakket med, har der enslydende været den holdning, at det har været en rigtig god aften, hvor vi alle fik noget med hjem til overvejelse og fordybelse. Hvis vi senere får behov for en stress ekspert, vil jeg gerne, at det bliver dig."

Niels Hørlyck,
Dansk Landbrugs-
rådgivning

   

”Kanon - Et godt og inspirerende foredrag, der efterfølgende gav anledning til mange gode samtaler."

Britt Andersen,
Sonofon

Kontakt >

Artikler >

Litteratur >

Stress test >

Referencer >

Presse >

 

Login >

 

Forebyg Stress ApS

Havneholmen 80, 4.tv.

1561 København V

 

Tel: 20708050

E-mail: info@forebygstress.dk

CVR nr. 29625611

 

© Forebyg Stress ApS

Se også:

 

Kontakt >

Om Forebyg Stress >

Om Bjarne Toftegård >

Stresstesten>

Litteratur >

For pressen >

Login >

 

Forebyg Stress ApS

Havneholmen 80, 4.tv.

1561 København V

Tel: 20708050

info@forebygstress.dk

 

CVR nr. 29625611