stress - virksomhed - grøn

nyhedsbrev

og gratis materiale

   

Effektiv indsats mod stress - arbejdspladsen

Stress er et vilkår på de fleste arbejdspladser, og der bliver flere og flere, der bliver alvorligt stressede. Heldigvis kan man gøre rigtig meget.

 

Den mest effektive indsats er at forebygge stress. Men det er ikke nok. Der vil altid være situationer, hvor man skal være god til at håndtere stress. Endelig er der situationer, hvor en medarbejder eller en hel afdeling af en eller anden grund er bliver alvorligt stresset. Her er det nødvendigt at at sætte ind hurtigt og effektivt.

se mere under

Du kan se mere om hvordan I kan forebyggee, håndtere og afhjælpe stress på din arbejdsplads på følgende link:

Forebyg stress på arbejdspladsen

Det er bedre at forebygge end at helbrede. Det gælder også stress. Alvorlig stress har en række konsekvenser. Det kan have store omkostninger for såvel virksomheden som medarbejderne. Heldigvis er der meget, man kan gøre.

 

Det er vigtigt, at stress ikke er et tabu i virksomheden. Stress er et vilkår de fleste steder. Den må blot ikke udvikle sig til alvorlig stress. At lukke øjnene for stress, gør det kun værre. En åben dialog om stress reducerer stress i virksomheden.

 

En virksomhed kan iværksættes en række initiativer af dels organisatoriskt, dels af oplysende og uddannelsesmæssig karakter og dels for at identificere muligheder for stressreduktion i virksomheden.

 

Læs mere på: Forebyg sterss på arbejdspladsen >

Stresshåndtering på arbejdspladsen

Stress er mere reglen end undtagelsen på danske arbejdspladser. Det er således ikke er spørgsmål OM der er stress, men hvor MEGET stress, der er. Stress er som regel et vilkår. Kunsten er, at den ikke må få lov til at vokse sig stor, så den påvirker arbejdsindsatsen og livskvaliteten for medarbejderne. Jo tiligere man sætter ind, og jo bedre man er til at sætte ind, jo lettere er det.

 

En effektiv indsats mod stress kræver en indsats på alle niveauer i en virksomhed, såvel organisatorisk, ledelsesmæssigt, kollegialt og individuelt..

 

Læs mere på: Stresshåndtering på arbejdspladsen >

Hjælp mod stress på arbejdspladsen

Måske oplever I at en eller flere medarbejdere er på vej til at blive alvorligt stressede eller ligefrem er blevet sygemeldt med stress. I så fald er en hurtig og målrettet indsats vigtig.

 

Stress kommer ofte snigende og kan ramme alle, hvis omstændighederne er til det. Selv personer, som ingen troede kunne blive stressede, kan opleve et stresssammenbrud.

 

Læs mere på: HJÆLP mod stress på arbejdspladsen >

Få mere information

Få mere at vide om hurtig og målrettet hjælp mod stress i virksomheden ved at udfylde skemaet nedenfor og trykke på [send]

 

   
   
   
   
   
   

Kontakt >

Artikler >

Litteratur >

Stress test >

Referencer >

Presse >

 

Login >

 

Forebyg Stress ApS

Havneholmen 80, 4.tv.

1561 København V

 

Tel: 20708050

E-mail: info@forebygstress.dk

CVR nr. 29625611

 

© Forebyg Stress ApS

Se også:

 

Kontakt >

Om Forebyg Stress >

Om Bjarne Toftegård >

Stresstesten>

Litteratur >

For pressen >

Login >

 

Forebyg Stress ApS

Havneholmen 80, 4.tv.

1561 København V

Tel: 20708050

info@forebygstress.dk

 

CVR nr. 29625611