Stress - forstå, håndter og forebyg stress privat og på arbejdspladsen

nyhedsbrev

og gratis materiale

   

Udbrændt

Flere og flere bliver udbrændt. Udbrændthed er en tilstand hvor hjernen siger fra for yderligere belastning. Udbrændthed kan måles. Du kan lære hvordan du forebygger at blive udbrændt og hvordan du kommer ovenpå igen.

Hvis du er udbrændt eller tæt på.

Der findes flere grader af udbrændthed. Hvis du ikke allerede er sygemeldt, så skal du snakke med din læge, om ikke du bør sygemeldes. Det kan tage alt fra nogle få måneder til to år at komme sig efter at være blevet udbrændt. I nogle tilfælde er det kronisk invaliderende. Du vil ikke have noget overskud og skal søge hjælp til at komme oven på igen.

Hvis du er udbrændt, hvis du er bange for at blive udbrændt eller hvis du kender nogen, der er det, så skal du / vedkommende søge hjælp!

Bestil gratis information om stresforebyggelse m.m.:

Du får hæftet "Forebyg stress" gratis, links til yderligere information samt vores populære mails med nyheder og gode råd mod stress, så længe du ønsker. Udfyld skemaet herunder og tryk på knappen "Bestil info":

 

Fornavn:  

e-mail:  

Vi tilbyder

 

Se mere under stress eller på startsiden. Du kan også benytte menuen til venstre for flere oplysninger.

 

Når man først er udbrændt er det ikke sådan lige at komme på ret køl igen. Stresscoaching kan hjælpe til at sikre, at forløbet ikke forlænges. Men forløbet kan ikke accelereres, da det er et spørgsmål om at hjernen skal komme sig - og dette tager tid.

 

Hvis man er tæt på udbrændthed er det uhyre vigtigt at kontakte en stress-coach. Man skal lære dels stresshåndtering og dels forebyg stress.

 

Hvis der for nylig er sket noget meget voldsomt i ens liv, så kan stressen skyldes post traumatisk stress. Posttraumatisk stress behandles anderledes end anden stress.

 

Hvis du ønsker mere information om stresshåndtering og stressforebyggelse, så kan du bestille det gratis ved at indtaste navn og e-mail i skemaet ovenfor og så trykke på knappen "Bestil info". Jeg ser frem til at kunne hjælpe dig.

StressTelefonenStress-
Tele-
fonen >

 

Ring til os og få en gratis snak om stress.

 

Næste gang er  

Se flere tider >

   
   
   
   

Kontakt >

Artikler >

Litteratur >

Stress test >

Referencer >

Presse >

 

Login >

© Forebyg Stress ApS

Forebyg Stress ApS

Hammerensgade 1, 2.sal

1267 København K

 

Tel: 20708050

info@forebygstress.dk

 

CVR nr. 29625611