Stress - forstå, håndter og forebyg stress privat og på arbejdspladsen

nyhedsbrev

og gratis materiale

   

Lær Stresshåndtering

Stresshåndtering er en meget vigtig kunnen i vores samfund. Du kan med nogle simple redskaber reducere din stress. Lær om stress, stresshåndtering og stressforebyggelse.

Alle kan lære stresshåndtering og at forebygge stress.

Stresshåndtering er ikke så svært, som man skulle tro. Du kan lære nogle basale teknikker, som hjælper dig meget i din hverdag. Du kan også lære nogle flere teknikker, der hjælper dig i uforudsete situationer.

Bestil gratis information om stresforebyggelse m.m.:

Du får hæftet "Forebyg stress" gratis, links til yderligere information samt vores populære mails med nyheder og gode råd mod stress, så længe du ønsker. Udfyld skemaet herunder og tryk på knappen "Bestil info":

 

Fornavn:  

e-mail:  

Vi tilbyder

 

Se mere under stress eller på startsiden. Du kan også benytte menuen til venstre for flere oplysninger.

 

I forbindelse med stresshåndtering er det meget vigtigt at kende til symptomer på stress. Stresssymptomer fortæller dig hvor stresset du egentligt er. Der er ikke andre måder, du selv kan afgøre det på. Du kan ikke stole på dine tanker. Det er derfor vigtigt at du lærer om stresssymptomer.

 

En Stresstest kan bruges til at finde ud af hvor stresset du er. Det er ofte godt med en stresstest, da man ikke altid selv er klar over ens eget stress niveau. Test stress og få svar med det samme.

 

Men det store spørgsmål er ofte "hvad er stress?" Det kan du få svar på i den information, som du kan bestille. Du kan også lære det næste skridt efter stresshåndtering, nemlig forebyg stress.

 

Stress er godt i små mængder, men for meget stress er skadeligt. I værste fald bliver man udbrændt. Udbrændthed er en meget alvorlig tilstand, som man skal gøre meget for at undgå. Et andet meget aktuelt emne er børn og stress. Her er det de voksne man skal fokusere på for at hjælpe børnene.

 

Hvis du ønsker mere information om stresshåndtering, så kan du bestille det gratis ved at indtaste navn og e-mail i skemaet ovenfor og så trykke på knappen "Bestil info". Jeg ser frem til at kunne hjælpe dig.

StressTelefonenStress-
Tele-
fonen >

 

Ring til os og få en gratis snak om stress.

 

Næste gang er  

Se flere tider >

   
   
   
   

Kontakt >

Artikler >

Litteratur >

Stress test >

Referencer >

Presse >

 

Login >

 

Forebyg Stress ApS

Hammerensgade 1, 2.sal

1267 København K

 

Tel: 20708050

E-mail: info@forebygstress.dk

CVR nr. 29625611

 

© Forebyg Stress ApS

Se også:

 

Kontakt >

Om Forebyg Stress >

Om Bjarne Toftegård >

Stresstesten>

Litteratur >

For pressen >

Login >

 

Forebyg Stress ApS

Hammerensgade 1, 2.sal

1267 København K

 

Tel: 20708050

info@forebygstress.dk

 

CVR nr. 29625611