Stress - forstå, håndter og forebyg stress privat og på arbejdspladsen

nyhedsbrev

og gratis materiale

   

Hvad er stress?

Stress er en hormonel reaktion på en belastning. Der er to faktorer, der afgør hvor stressede vi bliver. Det er situationen og den måde vi tackler situationen på.

Ikke alle bliver lige stressede

Der er ofte situationer, hvor mennesker bliver forskelligt stressede. Forskellen er den måde de to mennesker opfatter situationen / virkeligheden på.

Bestil gratis information om stresforebyggelse m.m.:

Du får hæftet "Forebyg stress" gratis, links til yderligere information samt vores populære mails med nyheder og gode råd mod stress, så længe du ønsker. Udfyld skemaet herunder og tryk på knappen "Bestil info":

 

Fornavn:  

e-mail:  

Vi tilbyder

 

Se mere under stress eller på startsiden. Du kan også benytte menuen til venstre for flere oplysninger.

 

Du skal kende svaret på spørgsmålet "Hvad er stress?", for at kunne forstå dine  Stresssymptomer. Symptomer kan nemlig forklares ud fra kendskab til stressens mekanismer i kroppen. Både krop og hjerne påvirkes. Kendskab til hvad stress er er også vigtig for at lære god Stresshåndtering. Endelig er det også vigtigt for at lære det mere ultimative forebyg stress. Ubehandlet stress kan gøre at man bliver udbrændt. Du kan få mere information om alle disse emner i den gratis information, som du kan bestille.

 

Hvis du ønsker svar på spørgsmålet "Hvad er stress?", så kan du bestille det gratis ved at indtaste navn og e-mail i skemaet ovenfor og så trykke på knappen "Bestil info". Jeg ser frem til at kunne hjælpe dig.

StressTelefonenStress-
Tele-
fonen >

 

Ring til os og få en gratis snak om stress.

 

Næste gang er  

Se flere tider >

   
   
   
   

Kontakt >

Artikler >

Litteratur >

Stress test >

Referencer >

Presse >

 

Login >

© Forebyg Stress ApS

Forebyg Stress ApS

Hammerensgade 1, 2.sal

1267 København K

 

Tel: 20708050

info@forebygstress.dk

 

CVR nr. 29625611