Stress - forstå, håndter og forebyg stress privat og på arbejdspladsen

nyhedsbrev

og gratis materiale

   

Lær om Stresssymptomer

Stresssymptomer er det, du mærker, når du er stresset. Det er meget vigtigt at du lærer dine stresssymptomer at kende, så du kan tage dine forholdsregler. Lære også om stresshåndtering og at forebygge stress. 

Stresssymptomerne er dit stresstermometer 

Stresssymptomerne fortæller dig hvor stresset du egentligt er. Der er ikke andre måder, du selv kan afgøre det på. Du kan ikke stole på dine tanker. Det er derfor vigtigt at du lærer om stresssymptomer.

Bestil gratis information om stresforebyggelse m.m.:

Du får hæftet "Forebyg stress" gratis, links til yderligere information samt vores populære mails med nyheder og gode råd mod stress, så længe du ønsker. Udfyld skemaet herunder og tryk på knappen "Bestil info":

 

Fornavn:  

e-mail:  

Vi tilbyder

 

Se mere under stress eller på startsiden. Du kan også benytte menuen til venstre for flere oplysninger.

 

For at forstå stresssymptomer, så skal man kende svaret på spørgsmålet - hvad er stress?. De er også nødvendigt at ende for at kunne lære stresshåndtering og forebyg stress.

 

Med mild stress ser man de milde (grønne) stresssymptomer. Ved mere alvorlig stress viser de mere alvorlige (gule) symptomer sig. Ved alvorlig stress ser man så slemme (røde) symptomer. Hvis man overhører disse symptomer risikere man at blive udbrændt. Ved udbrændthed vil man ofte have mange af de alvorlige (røde) stressymptomer.

 

Hvis du ønsker mere information om stresssymptomer, så kan du bestille det gratis ved at indtaste navn og e-mail i skemaet ovenfor og så trykke på knappen "Bestil info". Jeg ser frem til at kunne hjælpe dig.

StressTelefonenStress-
Tele-
fonen >

 

Ring til os og få en gratis snak om stress.

 

Næste gang er  

Se flere tider >

   
   
   
   

Kontakt >

Artikler >

Litteratur >

Stress test >

Referencer >

Presse >

 

Login >

© Forebyg Stress ApS

Forebyg Stress ApS

Hammerensgade 1, 2.sal

1267 København K

 

Tel: 20708050

info@forebygstress.dk

 

CVR nr. 29625611